top of page

evenementen

Legokampen in Aalter voor creatieve bouwers

Kriebelt het bij jou ook om te bouwen als je een hoopje Legoblokken ziet liggen? Dan is ons Legokamp iets voor jou! Ontdek samen met ons de magie van Lego en laat je onderdompelen in een wereld boordevol fantasie, creativiteit en speelplezier.

Wij zorgen voor de perfecte combinatie van bouwen, creëren én bewegen. We dagen je uit om je verbeelding de vrije loop te laten en de meest verbazingwekkende creaties te maken. Van riante kastelen tot intrigerende doolhoven, van kleurrijke onderwaterwerelden tot spannende achtbanen — de mogelijkheden zijn eindeloos. En dat is niet alles! Heb je ooit al eens een stop-motionfilmpje geregisseerd met je eigen bouwwerken in de hoofdrol? Bij ons kan het allemaal!

Benieuwd naar wat je allemaal kunt bereiken met Lego? Kom dan samen met ons de grenzeloze mogelijkheden ontdekken. Gebruik je creativiteit en beleef een onvergetelijk avontuur vol bouwplezier en nieuwe vriendschappen. Schrijf je nu in en bouw mee aan een fantastische ervaring!

Bouw met ons mee tijdens de schoolvakanties!

Voor wie: kinderen van 6 tot 10 jaar

Meebrengen: Breng een eigen lunchpakket mee en een waterfles (kan bijgevuld worden). Wij voorzien twee gezonde tussendoortjes.

Waar: The Play Factory, Stationsstraat 110, 9880 Aalter

Prijs: 170 euro voor 5 dagen

Legokampen zomervakantie 2024☀️

  • van maandag 15 tot vrijdag 19 juli 2024 (9u tot 16u) – volzet

  • van maandag 22 tot vrijdag 26 juli 2024 (9u tot 16u) – volzet

  • van maandag 5 tot vrijdag 9 augustus 2024 (9u tot 16u) – Inschrijven

  • van maandag 12 tot vrijdag 16 augustus 2024 (9u tot 16u) – volzet

  • van maandag 19 tot vrijdag 23 augustus 2024 (9u tot 16u) – volzet

Onze zomerse bouwkampen brengen we samen met onze partner Kreatuur, die al jaren garant staan voor buitengewoon plezier. Klik hier voor foto’s van vorige edities, en voor meer info.

bottom of page